“KLJ Staden” wat is dat?

KLJ Staden is een jongerenbeweging die zich richt op jongeren vanaf 16 jaar. Ons werkjaar start eind september en eindigt met een fantastisch weekend in augustus. Doorheen het jaar wordt er iedere vrijdag een activiteit georganiseerd. Dit gaat van een doop voor de nieuwe leden tot bowlen, schaatsen, voetballen, karten, poolen, wimpelen … Voor elk wat wils!

KLJ Staden maakt ook deel uit  van KLJ Gewest Roeselare, dit bestaat uit KLJ Staden, KLJ Oostnieuwkerke, KLJ Hooglede, KLJ Passendale, KLJ Gits, KLJ Rumbeke, KLJ Ardooie, KLJ Moorsleden en KLJ Beveren. Enkele gewestelijke activiteiten zijn de 2 paastoernooien, zwemmen, carnavalsfuif, cultuurfeesten, sportfeesten, ...

Doorheen het jaar organiseren we enkele evenementen om onze kas te spijzen. Beenhesp aan ‘t spit en de Halve Liter Fuif gaan door het laatste weekend van mei en de Bee Jee Beer Party gaat op de 2de zaterdag van november door.

Waar kan je ons vinden?

Wij hebben ons eigen lokaal op het 1ste verdiep in het oud Stationsgebouw Vijfwegen.

Ontmijnersstraat 1, Staden